Peter en Thinka in Nederland!

Een dagje op het strand bij Noordwijk. Het zijn de geluiden van ons verlof in Nederland. We zullen nog een paar dagen vakantie hebben en dan pakken we de draad verder op.

We hopen je tijdens een ontmoetingsmoment weer te kunnen spreken en zien. Er is één moment in Zoetermeer en één in Utrecht:
  • Zoetermeer, 29 juni: Pinkstergemeente Morgenstond aan de César Franckrode 58, vanaf 20:00. Vooraf is er koffie.
  • Utrecht, 2 juli: de Opstandingskerk aan de Prinses Margrietstraat 126, na de ochtenddienst van 10:30 vanaf ongeveer 12:00.

Vlak voor ons vertrek spraken we met Groenlandse vrienden, die we vertelden dat velen ons werk steunen. Hierop volgde een stellige vraag of we ons achterban flink wilden bedanken, door wie we in Tasiilaq mensen met Jezus in aanraking kunnen brengen. Het leven van deze twee vrienden is erg veranderd door Jezus!

Hoe zit het met ons visum?
We hebben een ticket terug geboekt en reizen eind juli weer naar Groenland. De aanvraag is ingediend, gebaseerd op nieuwe gronden. Het komt erop neer dat we zéér waarschijnlijk weer een visum krijgen, dit keer als ‘voorganger’ en niet als ‘zendeling’! Het kan tot zes maanden duren voordat we een uitspraak krijgen, maar we mogen in elk geval in Groenland blijven tot die tijd (halverwege november). Blijven jullie meebidden hiervoor?

Hopelijk tot gauw en Gods zegen!
Peter, Thinka, Joël en Cora