Nieuwsbrieven en updates per post en mail

Om dit te doen hebben we de adressen nodig, waarvan we al best veel hebben gekregen. Als je dit leest en je wilt er zeker van zijn dat je hem per post krijgt, mail je me dan even je adres? Dat kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Korte updates via de email:
Daarbij komt er ook de mogelijkheid tot het krijgen van een korte update per email. Deze updates zijn identiek aan de berichten die op deze website in de blog worden geplaatst. Dan hoef je niets te missen van wat er gebeurt in Groenland. Deze komen (geschat) minimaal 1x per maand en zijn een stuk korter van stof. We willen iedereen de mogelijkheid geven om aan en af te melden hiervoor.

Voor nu geldt: iedereen krijgt alles. :) Het is me nog niet gelukt om daar onderscheid in te maken, maar ben er wel mee bezig. Diegenen die ons financieel ondersteunen hoeven zich verder niet in te schrijven, omdat we de adresgegevens hebben.
Het is ook niet gemakkelijk om iedereen te laten weten dat ze de nieuwsbrief per mail of post krijgen. Dit moet zich de volgende keer uitwijzen en ik hou me aanbevolen wanneer je daar opmerkingen en tips over hebt.

Dus het doel is: Standaard krijgt iedereen nieuwsbrieven in NL en DL per post per kwartaal en korte updates zo’n 1x per maand.